Monday 10 March 2014

Kevät 2014 – Go Berry

Tämän kevään yksi ihanimmista meikkitrendeistä, olkaa hyvät! Syksyiset viininpunan ja violetin sävyt saavat jäädä nyt odottelemaan kaamosta, sillä nyt on kesäisempien värien vuoro. Inspiraatioita haetaan nyt luonnosta, sillä kevään 2014 Fashion Weekin catwalkeilla nähtiin huulilla mansikanpunaista, sekä hillitynpää vadelmaa. Tätä trendiä ei voi olla kokeilematta, sillä luonnon marjojen kirjo on monipuolinen, joten jokaiselle varmasti löytyy jotakin!


Huulipuikkojen värimaailma tulee vaihtelemaan tänä keväänä laidasta laitaan! Nyt saa oikein luvan kanssa maalata huulensa mustikkaisiksi, jos sattuu rajulle päälle. Tai voit kokeilla heleää ja luonnollista lakkaa. Punaiset marjat, kuten edellä mainitut mansikka ja vadelma, sopivat hyvin klassiseen meikkiin tai kevään juhliin. Huulet voi pitää mattana, tai levittää punan päälle kerroksen huulikiiltoa, jolloin väri kauniisti hehkuu kiillon alta.



Syksyn ruskan sävyjäkään ei tarvitse aivan unhoittaa, sillä mustaviinimarja ja karhunvatukka kuuluvat myös luonnolliseen väripalettiin. Tummien huulten kanssa kannattaa kuitenkin jättää muu meikki mahdollisimman neutraaliksi, jotta huomio pysyy huulten värissä.

No comments:

Post a Comment